Aday Öğrenci | Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Merkezi | Yerleşke Haritası | Web Posta | İhale İlanları | Tamamlanmış Projeler | EBYS Ana Sayfa | English

Üniversitemiz Yönetim Akademik Öğrenci Araştırma Kütüphane Yerleşke Servisler

Başlangıç ve Bitiş Tarihi
07.12.2017- 07.12.2017
Başlangıç ve Bitiş Saati
Yer / Adres :

Web Adresi :

E-posta Adresi :

İlgili Kişi :

>  Site Haritası
Newton - Katip Celebi Fonu Bilgilendirme Toplantısı

Ç.Ü. Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi önderliğinde 7 Aralık 2017, Perşembe günü İ.Akif Kansu toplantı salonunda saat 10:30-11:30 arasında Newton – Katip Celebi Fonu Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecektir.
Newton – Katip Celebi Fonu, Turkiye ile Birlesik Krallik (Ingiltere, Galler, Iskocya ve Kuzey Irlanda) arasindaki bilim, teknoloji ve yenilik alanlarinda isbirliginin gelistirilmesini saglamak amaciyla olusturulan bir fon programidir. Bu hedef dogrultusunda her iki ulkeden arastirmacilarin bir araya gelerek ortak calismalarina, arastirmalarina vb. faaliyetlerine destek veren cagri programlari yurutulmektedir. 2014 yilindan bu yana, TUBITAK ile birlikte 200’den fazla arastirmaciya toplamda 13 milyon pound uzerinde destek saglanmistir.
•    Bilgi ve İletişim Teknolojileri
•    Enerji Verimliliği Teknolojileri
•    Sağlık Teknolojileri
•    Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yeni Yaklaşımlar ve Yöntemler
•    Öğretmen Eğitimi ve Öğrenme Sonuçları
•    Ekonomik Gelişim, Aile Çalışmaları, Kentsel Çalışmalar ve Birlikte Yaşam Araştırmaları
•    Optik, Fotonik, Lazer, Yarı İletken Teknolojileri
•    Çevre Yönetimi ve Politikası
gibi işbirliği alanlarındaki projelere destek sağlayan Newton-Katip Çelebi Fonu hakkında bilgilendirmeyi İngiltere Başkonsolosluğu Newton Fonu Program Koordinatörü Aslı Akçayöz gerçekleştirecektir.

Katılımınızı bekliyoruz.

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü 01330 Balcalı, Sarıçam / ADANA Telefon: 0 (322) 338 60 84 Faks: 0 (322) 338 69 45 KEP: cukurovauniversitesi@hs01.kep.tr
 Bu sayfayı 01.01.2013 tarihinden itibaren 486 kişi ziyaret etmiştir