Mevlana Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Süresi Uzatılmıştır

Mevlana Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Süresi Uzatılmıştır (29.03.2017)

2017-2018 eğitim öğretim yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı'na ilişkin YÖKSİS üzerinden yapılacak başvuruların süresi 07.04.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Başvurularına İlişkin Çok Önemli!

1- 2017 yılı itibarı ile başlayan Araştırma Üniversitelerini belirleme sürecinde, seçim kriterleri arasında Proje Tabanlı Uluslararası Değişim programı kapsamında hazırlanacak projeler de dikkate alınacaktır.

2- Proje ekibinde mutlaka öğrenci (lisans ve/veya lisans üstü) değişiminin olması gerekmektedir.

3- Proje ekibinde lisansüstü öğrencisi olup aynı zamanda araştırma görevlisi olanlar, projede öğrenci olarak yer alabilirler.

4- Proje önerilerinde proje süreleri minimum 6 (altı) aydır. Başvuru yapacak ve başvurusunu yapmış proje sahiplerinin proje sürelerine ilişkin başvurularında bu hususa dikkat edilmesi büyük önem taşımaktadır. Proje süresini 6 aydan kısa olarak hazırlayan proje sahiplerinin, süreyi minimum 6 ay şeklinde yeniden düzenlemeleri gerekmektedir. "

MEVLANA PROJE TABANLI BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ NOTLAR

Mevlana Koordinatörlüğü