Çukurova Üniversitesi ÖYP 2017-2018 Güz Lisansüstü Eğitim Kontenjanları Özel Yetenek Sınavı

T.C.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

ÖYP Kurum Koordinatörlüğü

ÖYP 2017-2018 Güz Lisansüstü Eğitim Kontenjanlarımızdan; özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul edilecek alanlar aşağıdaki gibidir. Bu alanlarda yetenek sınavına girecek adayların, istenilen belgeleri ve başvuru formunu 23 Ağustos-06 Eylül 2017 tarihleri arasında posta/kargo/fax yoluyla koordinatörlüğümüze ulaştırmaları önemle rica olunur.

Enstitü

Bölüm/ ASD/ ABD

Yüksek Lisans

Dr/Sanatta Yeterlik

Resim-İş Eğitimi ABD

Sanat ve Tasarım ASD

Müzik ASD

-

Resim-iş Öğretmenliği Anabilim Dalı ile Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı’na başvurusu uygun bulunan adaylar için yapılacak olan özel yetenek sınavı tarih, yer ve saati aşağıdaki gibidir:

Tarih: 08 Eylül 2017 Cuma

Yer: Ç.Ü. Eğitim Fakültesi Dekanlık Binası Resim-iş Öğretmenliği Anabilim Dalı

Saat: 13:30

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

1-Atandığınız üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’ndan alacağınız ÖYP Puanınızı, Göreve Başlama Tarihinizi, Atandığınız Bölüm/Birim/Anabilim Dalını gösterir güncel tarihli “İlgili Makama Yazısı” Aslı

2- Lisans Genel Not Ortalamasını Gösteren Belge (Transkript vb.)

3- ALES Belgesi

4- Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi

5- Yüksek Lisans Diploması ve Transkript Örnekleri (Doktora programına yapılacak başvurular için)

6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,