Korunmaya Muhtaç Çocukların işe Yerleştirilmesi Amaçlı Hizmet Sınavı

SINAVIN ADI

BAŞVURU

26 Haziran 2013 Çarşamba günü 08:00’dan itibaren Personel Daire Başkanlığına bizzat yapılacaktır.

SINAV YERİ VE TARİHİ

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Binası Balcalı /ADANA

Yazılı Sınav : 26 Haziran 2013, Çarşamba günü, Saat: 09:30

Sözlü Sınav : 26 Haziran 2013, Çarşamba günü, Saat: 13:30

SINAV UYGULAMASI Yapılacak Sınavda 20 (Yirmi) soru sorulacak, 30 (Otuz) dakika süre verilecektir. Aday, sınav giriş belgesi olarak vatandaşlık numarası bulunan nüfus cüzdanını kullanacaktır. Fotoğraflı özel kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Sınav sonuçları 03 Temmuz 2013 tarihinden itibaren http://arsiv.cu.edu.tr/tr internet adresinde yayınlanacaktır.

SINAV KONULARI Sınav soru kitapçıklarında yer alacak 20 (Yirmi) sorunun tamamı ortaöğretim düzeyinde ve aşağıda belirtilen derslerden hazırlanacaktır.

DERS ADI                                                                         SORU SAYISI

Türkçe, Matematik, Coğrafya, Tarih ve Genel Kültür                 20

SINAVIN DEĞERLENDİRİLMESİ Değerlendirme 100 puan üzerinden yapılacak, doğru cevaplar dikkate alınarak 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacaktır.Cevap anahtarında hata olması ve bu hususun komisyon kararı ile belirlenmesi sonucunda, soru/sorular iptal edilmeyecek, hatalı olan soru/soruların doğru şıkları dikkate alınmak suretiyle değerlendirmeye bu soru/sorular dâhil edilecektir. Değerlendirme sırasında hatalı soru/sorular çıkması durumunda, hatalı bulunan soru/sorular iptal edilerek, geçerli soru sayısı üzerinden değerlendirme yapılacaktır.

İLETİŞİM ve DUYURU Adaylar, sınavla ve sınav sonucu ile ilgili bilgilendirmeler ve iletişim için Üniversitemiz web sitesi ile 0.322.3386285 (101-107-108-109) numaralı Personel Daire Başkanlığı telefonundan yararlanabilecektir.

Sınav Başvuru Formu