UFUK 2020 Programı Bilgi Günü



Değerli Araştırmacılar,

Avrupa Komisyonu’nun desteği, TÜBİTAK ve Çukurova Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi işbirliği ile Çukurova Üniversitesi’nde 12 Şubat 2018 tarihinde UFUK2020 Programı Bilgi Günü düzenlenecektir.   


Etkinlikte UFUK2020 Programının genel yapısı, proje önerisi hazırlama ve ortak kuruluş bulma süreci ile  Güvenli Toplumlar, Sağlık ve Bilgi İletişim Teknolojileri araştırma alanları 2018 yılı çağrılarına yönelik detaylı bilgi sunulacaktır. Etkinlik kapsamında Avrupa Komisyonu yetkilileri, geçmiş çağrılarda destek almış Türkiye’den başarılı proje sahibi araştırmacılar ile TÜBİTAK temsilcileri tarafından sunumlar gerçekleştirilecektir.


Bilgi gününe katılım ücretsiz olup, katılım öncesinde kayıt yaptırılması gerekmektedir. Etkinliğe aşağıdaki link aracılığı ile kayıt yaptırabilirsiniz.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

Etkinlik programı için lütfen tıklayınız.


UFUK2020 Bilgi Günü kapsamında yapılacak sunumlar İngilizce olarak gerçekleştirilecek olup, çeviri hizmeti sunulmayacaktır. 

UFUK2020 Bilgi Gününe yönelik soru ve bilgi taleplerinizi ncpsecurity@tubitak.gov.tr ya da  proje@cu.edu.tradresi  aracılığı ile iletebilirsiniz.


Katılımınızı bekler, saygılarımızı sunarız.

Etkinlik Bilgisi:
  • Başlangıç :
    12 Şubat 2018 Pazartesi 00:00
  • Bitiş :
    12 Şubat 2018 Pazartesi 00:00