2. Çukurova Ebelik Sempozyumu

Değerli Katılımcılar,

Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ev sahipliğinde, Adana İl Sağlığı Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ve Yakın Doğu Üniversitesi işbirliğinde “DAHA İYİ YARINLAR İÇİN EBELERE İHTİYAÇ VAR” sloganı ile 14 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan “2. Çukurova Ebelik Sempozyumu” na sizleri davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.

Bu sempozyumun, ebelerimizin mesleğe dair amaçlarını sorgulayabilecekleri, mesleki bilimsel bilgiyi paylaşma ve tartışma fırsatı yakalayabilecekleri, meslektaşları ile bir arada olmanın heyecanını yaşayabilecekleri başarılı bir sempozyum olmasını diliyoruz.

Portakal ağaçlarının eşsiz çiçek kokularını içinize çekeceğiniz, geçmiş ve geleceği bir arada barındıran, güzel şehrimiz Adana’da birlikte olmak dileği ile hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Doç. Dr. Şule GÖKYILDIZ SÜRÜCÜ

Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ebelik Bölüm                     Başkanı

Sempozyum Eş-Başkanı

Yrd. Doç. Dr. Filiz YARICI ATIŞ