...

2019-2020 RESİM İŞ EĞİTİMİ ÖZEL YETENEK SINAVI KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANANLAR

2019 -2020 RESİM İŞ EĞİTİMİ ÖZEL YETENEK SINAVIKESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ADAYLAR LİSTESİ

KAZANANLARIN KESİN KAYITLARI:

Asıl adaylar, kesin kayıtlarını Çukurova Üniversitesi 2019–2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi dâhilinde olmak üzere 05 Eylül 2019 Perşembe günü 1 (bir) gün süreyle yaptıracaklardır. Kesin kayıtlarını yukarıdaki süre içerisinde yaptırmayan asıl adayların yerine yedek adaylar kayıt hakkı kazanır. Yedek adaylar kesin kayıt tarihinin mesai saati bitiminden (Saat:16.45) sonra 1. Sıradan başlamak üzere  kayıt sıralarını Ç.Ü. Rektörlük Öğrenci İşlerinden kendileri takip edeceklerdir. Bu konuda sorumluluk aday öğrenciye aittir.