Cachan Yüksek Ögrenim Okulu Burs Programına Öğrenci Alımı

Fransız Büyükelçiliği, l’Ecole Normale Supérieure de Cachan (Cachan Yüksek Ögrenim Okulu) ‘in burs programına öğrenci alımı için ilk duyuruyu 15 Subat’a kadar, ikinci duyuruyu ise 4 Nisan’a kadar yapacaktir. Programa en yüksek katılımı sağlamak adına yapabileceğiniz katkıya teşekkür ederken, bu programla ilgili gerekli bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Aylık 1000 euro değerinde olan mastır bursları 6 aydan 12 aya kadar olan sürelerde temel bilimler,mühendislik bilimleri, sosyal veya edebi bilimler dallarinda araştırma yaparak ögrenim görmek ya da ögrenimini devam ettirmek isteyen araştırma mastırın birinci ya da ikinci senesinde olan veya çift danışmanlı birleşik doktora düzeyindeki uluslararası öğrencileri ağirlamaya olanak sağlamaktadır.

İlgili adaylar calışma ya da araştırma projelerini ilgilendikleri laboratuvar veya bölümün direktörüne sunduktan sonra email ya da posta yoluyla başvuru dosyalarını göndermelidir.

Ögretim programlarının detayları, iletişim adresleri ve koşulları hakkında bilgi l’ENSCachan web sitesinde bulunmaktadır.