İlanlar

...

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL 30.12.2020 TARİHLİ İLANA AİT 5.YEDEK KAZANANLAR LİSTESİ

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, 2020 KPSS puan sırası ve belirtilen nitelikler esas alınmak suretiyle 4-B sözleşmeli personel unvanına yerleşen adayların isim listesi ektedir.

NOT: KAZANAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1) Başvuru Formu (indirmek için TIKLAYINIZ.)

2) 4 adet vesikalık fotoğraf, (3,5x4,5 ebadında)

3) Kimlik Kartı fotokopisi, (aslı ibraz edilecektir.)

4) Diploma fotokopisi, (aslı ibraz edilecektir.)

5) 2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi (ösym.gov.tr’den alınmış barkodlu / kare kodlu belge)

6) Adli sicil belgesi (E-Devletten alınmış barkodlu / kare kodlu belge) - (Devlet Memuriyeti seçilecek)

7) Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden Alınan Heyet Raporu)

8)Mal Bildirim Beyannamesi (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı (https://personel.cu.edu.tr/) sayfasında yayımlanan Mal Bildirim Beyannamesi doldurulup imzalanarak kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir. Zarf üzerinde ad ve soyad ve TC. Kimlik No yazılacaktır.)

ASIL ADAYLAR İÇİN BAŞVURULAR 31.03.2021 – 06.04.2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

ANILAN TARİHLER ARASI HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN BAŞVURUDA BULUNMAYANLAR GÖREVE BAŞLATILMAYACAKTIR

*Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

POZİSYON SIRA  NO

UNVANI