Ç.Ü. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ceyhan Mühendislik Fakültesi Güz Yarıyılında Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin Değerlendirme Sonuç Listesi

T.C.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

CEYHAN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA

GENEL NOT ORTALAMASI İLE YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLERİN

DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTESİ

Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönetmelik uyarınca Genel Not Ortalaması ile Fakültemiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yatay Geçiş ile yerleşen adayların sonuç listesi aşağıda belirtilmiştir.

S.No

Adı Soyadı

Bölümü

Yarıyılı

Üniversitesi

Durumu Asil/Yedek

1

Mehmet BİLGİN

Makine Mühendisliği

3.Yarıyıl

İskenderun Üniversitesi

Asil/Uygun

NOT: Öğrenci Yatay Geçiş için başvurmuştur. İlgili Öğrenci I.sınıf Güz Yarıyılından MMB109 “Temel Bilgi Teknolojileri” ve I.sınıf Bahar Yarıyılından MMB114 “Teknik İngilizce II” derslerini almak kaydıyla yatay geçişi uygun görülmüştür.

T.C.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

CEYHAN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA EK MADDE-1 HÜKÜMLERİ UYARINACA YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin YönetmeliğininEk Madde-1 hükümleri uyarınca Merkezi Yerleştirme Puanıyla Fakültemiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yatay Geçiş başvuru sonuçları ile yerleşen adayların listesi aşağıda belirtilmiştir.

S.No

Adı Soyadı

Bölümü

Yarıyılı

Geldiği Üniversite

Durumu Asil/Yedek

1

Muhammed Naci UÇAR

Makine Mühendisliği

3.Yarıyıl

Batman Üniversitesi

Asil/Uygun

2

3

NOT:Öğrenci Yatay Geçiş için başvurmuştur. İlgili Öğrenci I.sınıf Güz Yarıyılından “MMB103 Mühendisler için Fizik” ve “MMB109 Temel Bilgi Teknolojileri”derleri ile I.sınıf Bahar Yarıyılından “MMB102 Mühendisler için Matematik II”,“MMB 104 Bilgisayar Programlama,“MMB 108 Bilgisayar Destekli Çizim II”,“MMB 114 Teknik İngilizce II ve “MMB 116 Mühendislik Mekaniği I (Statik) derslerini almak kaydıyla yatay geçişi uygun görülmüştür.