Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Projeleri Yazım Eğitimi

Anadolu Üniversitesi, TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında aldığı destek ile Öğretim Üyelerine/Araştırmacılara/Öğrencilere yönelik olarak “Sosyal Bilimler Projeleri Yazım Eğitimi” düzenlemiştir. Eğitimler iki aşamada verilecek olup 5-8 Mayıs 2013 ve 26-28 Mayıs 2013 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsünde gerçekleştirilecektir. Eğitim için Türkiye genelinden talep toplanacak olup, seçilen katılımcıların iki farklı tarihte gerçekleşecek eğitimlerin tümüne katılımı zorunludur. Eğitime başvuru için ekte yer alan katılımcı formunun doldurularak en geç 26 Nisan 2013 Cuma günü saat 18.00'e kadar pid@anadolu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Program kapsamında söz konusu iki eğitim için seçilen katılımcılara verilecek yol masrafı toplam 150 TL, konaklama ve iaşe bedeli günlük 100 TL'dir. (Konaklama Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü Konukevinde gerçekleştirilecektir.)

Anadolu Üniversitesi TUBITAK 2237 Programı için tıklayınız.

Anadolu Üniversitesi TUBITAK 2237 Katılımcı Formu için tıklayınız.