Çukurova Üniversitesindeki Lisansüstü Eğitim Programlarına (Anabilim Dalları) İlişkin Duyuru

"Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" uyarınca, 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesine göre ÖYP kapsamında  atanan araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanların 2012 Güz döneminde lisansüstü eğitim yapacakları üniversiteler ile bu üniversitelere ayrılan kontenjanlar belirlenerek Yürütme Kurulu'nun 15.08.2012 tarihli toplantısında uygun bulunmuştur. Bu doğrultuda, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında atanan araştırma görevlileri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının resmi internet sitesinde 15 Ağustos 2012 tarihinde ilan edilmiş olan Çukurova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Programları (bölüm/anabilim dalları) kontenjanlarına başvurabileceklerdir.
 Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.