Merkez Park'ta Düzenlenecek Olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliği

Milletimizin 15 Temmuz 2016 akşamı alçakça girişilen darbe teşebbüsüne karşı demokrasi ve Milli birliğimiz adına sergilemiş olduğu onurlu direnişin 1. yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha anmak ve 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak amacıyla, Adana Valiliği himayesinde, STK Platformu tarafından Adana Merkez Park’ta 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 20.00’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği düzenlenecektir.

15 Temmuz Demokrasi Destanının milli ve manevi gururunu paylaşmak üzere, Üniversitemiz tüm akademik ve idari personeli, anılan tarihte saat19:30’da Galleria AVM giriş otopark alanında buluşarak, Bayrağımız dağıtıldıktan sonra etkinlik noktası olan Merkez Park’a toplu halde yürüyecektir.

Bilgilerinizi ve etkinliğe Üniversitemiz olarak aktif katılımın sağlanması hususunda gereğini önemle rica ederim.

Prof.Dr. Mustafa KİBAR

Rektör