Ç.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı’nın “Özel Yetenek Sınavı”nı Kazanan Adayların Asıl ve Yedek Listesi

·        Önemli Not: KAZANANLARIN KESİN KAYITLARI:

Asıl adaylar, kesin kayıtlarını Çukurova Üniversitesi 2017–2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi dâhilinde olmak üzere 22 Ağustos 2017 Salı günü 1 (bir) gün süreyle yaptıracaklardır. Kesin kayıtlarını yukarıdaki süre içerisinde yaptırmayan asıl adayların yerine yedek adaylar kayıt hakkı kazanır. Yedek adaylar kesin kayıt tarihinin mesai saati bitiminden (Saat:16.45) sonra 1. Sıradan başlamak üzere  kayıt sıralarını Ç.Ü. Rektörlük Öğrenci İşlerinden kendileri takip edeceklerdir. Bu konuda sorumluluk aday öğrenciye aittir.