Ç.Ü. 2017-2018 Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Programı Personel Hareketliliği Duyurusu - 1.Çağrı

Çukurova Üniversitesi olarak Uluslararası Kredi Hareketliliği aşağıda belirtilen bölümler ve ülkeler için başlamıştır.

İşletme, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler, İngiliz Dili Eğitimi, Alman Dili Eğitimi, Okul Öncesi Öğretmenliği, Eğitim Bilimleri, Su Ürünleri ve Ziraat Fakültesinin tüm bölümleri aşağıda verilen kontenjanlar dahilinde hareketlilik faaliyetlerine başlayacaktır.

ÜLKE

Kırgızistan

Osh State University

2

Proje belirtilen bölümleri kapsadığından, sadece ilgili bölümlerin personeli hareketlilik duyurularını takip etmeli ve başvurularını yapmalıdır.

2017-2018 Bahar dönemi Erasmus KA107 Personel Hareketliliği başvurularına http://international.cu.edu.tr/tr/HaberDetay.Aspx?id=20652 adresinden ulaşabilirsiniz.

Çukurova Üniversitesi

Dış İlişkiler Birimi