Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Temizlik Personeli Alımı Kura Sonuçları

Üniversitemiz "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre alınacak 1 adet temizlik personli alımı için Adana 15. Noterliği huzurunda çekilen kura sonucu belirlenen 3 asil, 3 yedek aday ve Terörle Mücadele kapsamında mülakata girecek adayların listesi aşağıda sunulmuş olup listedeki adaylar için mülakat sınavı 25.12.2017 saat 13:30 da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı toplantı odasında yapılacaktır. Adayların sınava kimlikleri ile gelmeleri gerekmektedir.

TC ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA BAĞLI KONUKEVİ YÖNETİCİLİĞİNE ALINACAK OLAN 1 (BİR) ADET TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI İÇİN MÜLAKATA GiRECEK OLAN ADAY LİSTESİ

ASILLAR

1. VEYSİ ARI