Çevrimiçi Değil Saha İçi Sosyalleşme

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrenci grubu tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Çevrimiçi Değil Saha İçi Sosyalleşme’ isimli proje hayata geçiyor.

Projenin amacı gençleri dijital ekranlardan uzaklaştırarak gerçek rekabeti ve hazzı sportif faaliyetlerle deneyimlemelerini sağlamak ve gençleri sanal dünyanın dışına çıkartıp sosyalleşmelerine katkıda bulunmaktır. Proje kapsamında dijital oyun bağımlısı gençlere ruhsal ve fiziksel açıdan pozitif farkındalık kazandırmaya yönelik eğitim seminerleri verilecek ve çeşitli sportif faaliyetler düzenlenecektir.

Eğitim ve bilgilendirme seminerleri ile farklı branşlarda yapılacak olan sportif faaliyetlere (futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, go-kart, paintball, bowling vb.) yönelik duyuruları proje sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Çukurova Üniversitesi

İletişim Fakültesi Öğrenci Grubu