Üniversitemizi Dikey Geçiş Sınavı (2013-DGS) İle Kazanan Adayların Dikkatine

DGS ile üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıtları 09 Eylül 2013 tarihinde Ç.Ü. Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli evraklar,

1- Önlisans diploma veya mezuniyet belgesinin aslı
2- ÖSYS sonuç belgesinin internet çıktısı
3- Mezun olduğu Meslek Yüksekokuluna ait not durum belgesi ve ders içerikleri
4- T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi)
5- Öğrenci öğrenim ücreti makbuzu
6- 4 adet vesikalık fotoğraf
7- Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı (1991 ve daha önce doğumlu adayların askerlik şubelerinden alacakları askerlik durum belgesi)

Üniversitemize yeni kayıt hakkı kazanan adaylardan;

a) Birinci öğretime kayıt hakkı kazanan adaylardan, Katkı Payı alınmaz.
b) İkinci öğretime kayıt hakkı kazanan adaylardan, ilgili Bakanlar Kurulu Kararı ekindeki (II) Sayılı Cetveldeki Öğrenim Ücreti miktarının yarısı 1. taksit olarak alınır.

Adaylar öğrenim ücretlerini T.C. Kimlik numarasının ilk on hanesini bildirdikleri takdirde İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası'nın Türkiye genelindeki her hangi bir şubesinden 09.09.2013 tarihinde yatırabilirler.

* Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Postayla kayıt yapılmaz.
** Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.