2013-2014 Güz Yarıyılı Alan Dışı Seçimlik Dersler Belirlenmiştir

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemizde 2013-2014 güz yarıyılından itibaren “alan dışı seçimlik ders” uygulaması başlamıştır. Bu dersleri lisans ve önlisans programlarında “ADS” kodlu dersleri bulunan tüm öğrencilerimiz kendi alanlarının dışında bilgi ve becerilerini geliştirmek üzere alabileceklerdir. Tüm dersler haftada 2 saat olup AKTS kredileri 3’tür.

Alan dışı seçimlik dersler listesinden istediğiniz dersi/dersleri belirleyiniz. Dersleri belirlerken amacına, gün ve saatine, dersin yapılacağı yere ve ek bilgilere özellikle dikkat ediniz. Kampus içinden veya dışından, ilçelerden, size uyan dersleri alabilirsiniz.

Kayıt haftasında “ADS” kodlu dersiniz varsa kaydolunuz ve bekleyiniz. Daha sonra açılacak ayrı bir sistemle seçtiğiniz derse/derslere kaydolacaksınız.

Alan dışı seçimlik derslerle ilgili her türlü duyuru ve güncellemeler için bu sayfayı takip etmeyi unutmayınız.

2013-2014 güz döneminde açılan alan dışı seçimlik ders listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik Bilgisi:
  • Başlangıç :