ICT 2013 Etkinliği / Katılımcı Profilleri ve Proje Pazarı

Avrupa'nın en önemli ve en büyük ICT etkinliği olarak değerlendirilen ICT 2013 etkinliği 6-8 Kasım 2013 tarihlerinde Vilnius/Litvanya'da gerçekleştirilecektir. Etkinlik, Proje Pazarı ve seyahat desteği ile ilgili bilgi için ayrıntıları inceleyebilirsiniz.
Katılımcı profillerini inceleyerek ICT işbirliklerinizi güçlendirme fırsatını kaçırmayın!

https://www.fp7.org.tr/home.do?cid=26319 Avrupa’nın en önemli ve en büyük ICT etkinliği olarak değerlendirilen ICT 2013 etkinliğine, araştırmacılar, sanayi temsilcileri, girişimcilerin de aralarında olacağı 4000’in üzerinde katılımcı beklenmektedir. Etkinlikte Horizon2020 programı ICT alanı önceliklerine odaklanılacaktır.

ICT 2013 etkinliğine katılarak:

- ICT alanındaki son araştırma trendlerini takip edebilir

- Avrupa’nın ICT alanına 2014 - 2020 yılları arasında sağlayacak olduğu araştırma fonu için ICT öncelikleri hakkında bilgi edinebilir,

- "Networking" oturumlarında alanınızdaki doğru kişiler ile buluşarak proje ortaklıkları kurabilir,

- Avrupa’nın ICT alanında yürütülen projelerinin son çıktılarının sergileneceği fuarda, alanınızdaki ilgili kişiler ile bir araya gelebilirsiniz.

- Etkinlik web sitesinde yer alan "Browse Delegates" uygulaması ile katılımcıları önceden inceleyebilir ve araştırmacılar ile fikir alış verişinde bulunup etkinlikte görüşmek üzere önceden randevu alabilirsiniz. Etkinlik aşağıdaki bileşenlerden oluşmaktadır:

• Conference
  • Networking
  • Exhibition
  • Investment Forum
  • Activities for Students

Etkinlikte ayrıca bir proje pazarı (F2F Meetings @ ICT2013) düzenlenecektir. Detayları için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe kayıt için lütfen tıklayınız.

ICT 2013 hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe Katılım için Seyahat Desteği

H2020 programı ICT alanı çağrılarında yer almak isteyen belirli sayıda KOBİ / Üniversite temsilcisine etkinliğe katılımları için TÜBİTAK tarafından gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti ve konaklama masraflarını kapsayan seyahat desteği verilecektir. Destekten üniversiteler, araştırma merkezleri ve KOBİ statüsündeki özel sektör temsilcileri yararlanabilecektir.

Başvuru sahiplerinin etkinlik tarihine kadar geçerli vizelerinin olması ya da bu tarihe kadar vize işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Seyahat desteği vize işlemelerini kapsamamaktadır

İlgili seyahat desteğine başvurmak isteyenlerin aşağıdaki bağlantıda sunulan Başvuru Formunu doldurarak en geç 04 Ekim 2013 saat 17:30’a kadar özgeçmişleri ile birlikte ncpict@tubitak.gov.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Kuruluşların seyahat destek başvuruları başvuru formundaki sorulara sağlanan cevaplar ile değerlendirmeden geçecek ve başvurular bu değerlendirmede başarılı bulunan kuruluşlar seyahat desteğinden faydalanabilecektir. Gerek duyulduğu durumlarda başvuru sahiplerinden detaylı bilgi talep edilebilecektir.

Seyahat Desteği Başvuru Formu

Etkinlik web sitesinde yer alan ve etkinliğe kayıt olduktan sonra kullanıma açılacak olan uygulama ile katılımcıları önceden görebilir ve ilgilendiğiniz araştırmacılarla fikir alışverişinde bulunup etkinlikte buluşmak üzere randevulaşabilirsiniz.

Sorularınız için:

E-posta :ncpict@tubitak.gov.tr
Tel : 0312.468.53.00

Ezgi Bener (dahili:2580)
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ulusal İrtibat Noktası

Ebru Basak Aköz (dahili:3928)
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ulusal Delege

Yavuz Bayhan (dahili:4736)