2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Farabi Başvuruları Duyurusu

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ / GÜZ+BAHAR BAŞVURULARI 24 ŞUBAT - 14 MART TARİHLERİ ARASINDA OFİSİMİZ TARAFINDAN KABUL EDİLECEKTİR

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

1- Aday Öğrenci Başvuru Formu

(Çukurova Üniversitesi FARABİ Değişim Programı internet sayfasından Belgeler bölümünden ulaşabilirsiniz. Form, Bilgisayar ortamında doldurulmalıdır ve ilgili bölüm koordinatörünüz tarafından onaylatılarak getirilmelidir.)

2- Transkript

(Rektörlük öğrenci işlerinden onaylı bir biçimde alınmalıdır.)

3- Vesikalık Fotograf

NOT: En fazla 2, Anlaşmalı olduğumuz üniversiteye başvuru yapılabilir. Başvuru yapılan üniversite sayısından 1 fazla olacak şekilde başvuru evrakları hazırlanmalıdır.

FARABİ BAŞVURU KOŞULLARI

- Ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencisi olmak
- Başvuru için Genel Akademik Not Ortalamasının; - Ön Lisans ve Lisans öğrencileri için 2.00 / 4.00
- Yüksek Lisans veya Doktora öğrencileri için ise 2.5 / 4.00

NOT

- Ön Lisans ve Lisans programlarının hazırlık ve birinci sınıfında okuyan öğrenciler ile Yüksek Lisans ve Doktora programları öğrencileri hazırlık ve bilimsel hazırlık dönemleri ile esas eğitime başladıkları ilk yarıyıl için bu programdan yararlanamazlar.
- Tıp Fakültesi 6. sınıf (intörn) öğrencilerinin, Farabi Değişim Programından faydalandırılması ikinci bir karara kadar durdurulmuştur