V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu

V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu 27-30 Eylül 2016 tarihleri arasında, tarihi ve kültürel gelenekleri ile tanınan Adana ilimizde, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü’nün ev sahipliğini yapacağı V. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu’na sizleri davet etmekten onur ve mutluluk duymaktayız.

Bu sempozyumda meyve cenneti olarak bilinen ülkemizde son yıllarda önemi giderek artan üzümsü meyvelerin yetiştiriciliği ile ilgili son gelişmeler, sorunlar ve çözüm yolları hakkında bu konuda çalışan bilim insanları, kamu kurumları ve bu konularda çalışan özel sektör temsilcilerinin katılımlarıyla bilgi paylaşımı amaçlanmıştır.

27-30 Eylül 2016 tarihleri arasında Adana’da ev sahipliğini yapacağımız Üzümsü Meyveler Sempozyumunda buluşmak dileğiyle….

Prof.Dr. Nurgül TÜREMİŞ
Sempozyum Başkanı