2013-2014 Yaz Dönemi Pedagojik Formasyon Öğrencilerinin Dikkatine

2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Dilekçe(Başvuru sırasında matbu olarak verilecektir.)
2. Onaylı Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).
3. Onaylı Lisans Not Transkripti
4. Onaylı Nüfus Cüzdan Fotokopisi
5. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
6. Birinci Dönem öğrenim ücretinin 1027 TL banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu. (Öğrenim ücretini bankaya yatırırken açıklama kısmına Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına I. Dönem Kayıt Ücreti, TC Kimlik Numarasını ve Adını Soyadını belirten ibareyi yazdırmalıdır.)
7. ALES Sınav Sonuç Belgesi
8. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Yerleştirme Sonuç Belgesi

Hesap Bilgileri :
Çukurva Üniversitesi Eğitim Fakültesi Döner Sermaye Hesabı
T.C. Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi
IBAN : TR 2700 0100 1690 2559 4020 5022

- Ücretini yatıran adayların banka şubesinden ayrılmadan önce, kendilerine verilen banka dekontunu dikkatle incelemeleri, bilgilerinde yanlışlık varsa düzeltmeleri gerekmektedir.

NOT-1: Daha önce almış olduğu derslerden ve uygulamalardan muaf olmak isteyenler eğitim-öğretim başladıktan sonra 1 hafta içinde gerekli belgelerle başvurdukları takdirde YÖK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN USUL VE ESASLARDA belirtilen açıklamalara göre muaf tutulabilirler.

NOT-2: Bu duyuru 28 Mayıs-03 Haziran 2014 tarihleri arasında ÖSYM tarafından tercihleri alınıp yine ÖSYM tarafından üniversitemize yerleştirilen öğrenciler içindir.

NOT-3: Güncel duyuruları http://formasyon.cu.edu.tr/ adresinden takip edebilirsiniz.

NOT-4: Kayıtlar kişi veya vekalet vereceği kişi tarafından bizzat yapılacaktır. Posta ile kayıt yapılmayacaktır.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında 4. sınıfta öğrenim gören veya bu yıl (2013-2014) mezun olan öğrenciler için başvuru koşulları ve tarihler daha sonra duyurulacaktır.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı