ÖYP 2014-2015 Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru ve Kontenjan

T.C.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

ÖYP Kurum Koordinatörlüğü

ÖYP 2014-2015 Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Kontenjanlarımızdan; özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul edilecek alanlar aşağıdaki gibidir. Bu alanlarda yetenek sınavına girecek adayların, istenilen belgeleri ve  başvuru formunu 27-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında posta/kargo/fax yoluyla koordinatörlüğümüze ulaştırmaları önemle rica olunur.

Enstitü

Bölüm/ ASD/ ABD

Dr/Sanatta Yeterlik

Resim-İş Eğitimi ABD

Sanat ve Tasarım ASD

Müzik ASD

Sahne Sanatları ABD

-

Başvurusu uygun bulunan adaylar için yapılacak olan özel yetenek sınavı tarih, yer ve saatleri 1 Eylül 2014 tarihinde web sitemiz duyurular bölümünde ilan edilecektir.

İlgililere önemle duyurulur.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

1-Atandığınız üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’ndan alacağınız ÖYP Puanınızı, Göreve Başlama Tarihinizi, Atandığınız Bölüm/Birim/Anabilim Dalını gösterir güncel tarihli “İlgili Makama Yazısı” Aslı

2-Lisans Genel Not Ortalamasını Gösteren Belge (Transkript vb.)

3-ALES Belgesi

4-Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi

5-Yüksek Lisans Diploması ve Transkript Örnekleri (Doktora programına yapılacak başvurular için)

6-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,