IV. Çukurova Acil Tıp Günleri Klinik Toksikoloji Sempozyumu

Değerli Meslektaşlarım,

4. Çukurova Acil Tıp Günleri Klinik Toksikoloji Sempozyumu'nu sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Her iki yılda bir düzenlediğimiz Çukurova Acil Tıp Günleri kapsamında, birincisini Türkiye Acil Tıp Derneği ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunları Derneği (Çukurova TIPMED) ile birlikte kongre olarak düzenlediğimiz; ikincisinde Acil Tıpta gerekliği ve önemi her geçen gün artan önemli kurslara yer verdiğimiz; ve üçüncüsünde ‘’TATD Afet Tıbbı’’ çalışma grubuyla birlikte Afet Tıbbı ve Hastane Afet Planı (HAP) uygulamalarına yer verdiğimiz toplantılarımızın bu seneki konusu Klinik Toksikoloji. Bu bağlamda bölgemizde klinik toksikoloji konusunda referans niteliğinde olan kliniğimizin bilgi ve deneyimlerini, hem bölgesel hem de ulusal anlamda, Acil Tıp dünyası ile paylaşmayı planlamaktayız.

4. Çukurova Acil Tıp Günleri, 10-12 Aralık 2014 tarihinde Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hipokrat Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Sempozyum bünyesinde, 11-12 Aralık 2014 tarihlerinde, "Acil Serviste Kritik Hasta Yönetim Kursu" da fakültemiz interaktif dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ve Türkiye Acil Tıp Derneği Toksikoloji Çalışma Grubu işbirliği ile gerçekleştireceğimiz. "4. Çukurova Acil Tıp Günleri Klinik Toksikoloji Sempozyumu" ve "Acil Serviste Kritik Hasta Yönetim Kursu"nda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Sempozyum ve kursumuza destek veren herkese teşekkür ediyor, Acil Tıp uygulamaları ile ilgilenen tüm hekimleri 4. Çukurova Acil Tıp Günleri’ne bekliyoruz.

Saygılarımla

Prof.Dr. Zeynep KEKEÇ