Çukurova International ELT Teachers Conference (CUELT)

İngilizce öğretiminin değişen dünya koşulları gerisinde kalmaması için öğretmen yetiştiren bir kurum olarak öğretmenlerimize profesyonel ve kişisel gelişim imkânları sağlamamız gerekiyor.

Bu nedenle, öğretmenlerimizin İngilizce öğretimi ile ilgili kendilerinde, mesleki yeterliliklerinde, tutumlarında ve becerilerinde değişiklik yapmalarını sağlamak üzere Çukurova Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, İngiliz Dili A.B. Dalı 21-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında “Çukurova International ELT Teachers Conference (CUELT) i 2015 yılı için An Insider Voice into Practice” adı altında düzenlenmektedir.

Çukurova Üniversitesi, Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı adına gerçekleştirilecek olan bu uluslararası bilimsel toplantının amacı dil eğitimi alanında İngilizce öğretmenleri ve araştırmacılar tarafından yapılan teorik ve pratiğe dayalı çalışmaların paylaşılarak konu hakkında bilgi ve farkındalığı artırmaktır.

Söz konusu bilimsel toplantının hedef kitlesini İngilizce öğretmenleri, yöneticiler, araştırmacılar ve mezun olacak İngilizce öğretmen adayları oluşturmaktadır. "Öğretmen araştırmacıdır" temasını vurgulayacak olan konferansa İngiliz dili öğretimi araştırma ve uygulama alanında önemli konuşmacılar ile çeşitli eğitim kurumlarından İngilizce öğretmenleri de dil öğretimini ilgilendiren araştırma sonuçlarıyla katkıda bulunacaklardır.

Düzenleme Komitesi Adına
Doç. Dr. Hasan Bedir