Endüstriyel Otomasyon Kongre ve Sergisi

Akademisyenlerden ve sanayideki mühendislerden gelen yoğun talep üzerine 14-16 Mayıs 2015 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi'nde yapılacak olan 1. Endüstriyel Otomasyon Kongre ve Sergisi’ne bildiri gönderme tarihi 9 Mart 2015’e ötelenmiştir.

Aşağıda gösterilen bildiri konularıyla sınırlı olmamak üzere Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Otomatik Kontrol Teori ve Uygulamaları kapsamında gönderilecek bildirilerden sunulanlar Kongre Bildiri Kitabı’nda yayınlanacaklardır. Ayrıca bu bildirilerden hakem değerlendirmeleri sonunda seçilecek olanlar Uluslararası EBSCO veritabanı tarafından taranan TMMOB Makine Mühendisleri odası yayın organı olan Mühendis ve Makine dergisinin özel bir sayısı ile ULAK-BİM’ in taradığı bir yayın organı olan Ç.Ü. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi dergisinin gelecek sayısında makale olarak yayınlanacaklardır. Bunun dışında, kongrede bildiri sunacak katılımcılardan kongre ücreti alınmayacaktır.

Bildiri Konuları

·         Sistem Tanılama, Modelleme ve Optimizasyon

·         Proses Saha Elemanları (Seviye, Debi, Akış, Basınç, Sıcaklık, Hız, Yük, Sayıcı Uygulamaları,

Analitik Saha Elemanları)

·         Konum Algılayıcılar

·         Otomasyonda Motorlar ve Motor Kontrol Sistemleri

·         Mikroişlemcili Kontrol Sistemleri

·         Çeviriciler

·         Taşınabilir Test Ölçü Cihazları

·         Bulanık Mantık ve Uygulamaları

·         Robot Uygulamaları

·         Kablosuz Saha Otomasyonu

·         Lojistik otomasyon

·         Enerji otomasyonu

·         Koruyucu Bakım Otomasyonu

·         Gaz Kontrol Sistemleri

·         Biyomedikal Uygulamalar

·         Makinelerde Güvenlik Kriterleri ve Otomasyonu

·         Bina Otomasyonu

·         Çevre Otomasyonu

1. Endüstriyel Otomasyon Kongre ve Sergisi      ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için http://www.adana.mmo.org.tr ve http://mactimarum.cu.edu.tr/  sitelerini ziyaret ediniz. Bildiri özetlerinizi şu adreslerden birine gönderiniz.

e-posta 1: idakcali@cu.edu.tr

e-posta 2: elifdogruyol@hotmail.com

Otomasyon teknolojisi kapsamındaki özgün katkılarınızı bekler; ilginize şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla.

MACTİMARUM Müdürlüğü