Üniversitemiz Anaokulu ile III Nolu Konukevine Alınacak Görevliler Asil ve Yedek Listesi

Üniversitemiz Anaokuluna alınacak 2 (iki) adet genel temizlik ve çocuk bakımı görevlisi ve III Nolu Konukevine alınacak 2 (iki) adet genel temizlik görevlisine ilişkin “ Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, 29.06.2016 tarihinde saat 10.00’ da Rektörlüğümüz İhale Salonunda Adana 15. Noteri huzurunda yapılan çekiliş sonucunda belirlenen asil ve yedek aday listeleri ile “ Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 5. maddesine göre öncelik hakkına sahip olarak başvuruda bulunan adayların listesi aşağıda yayımlanmıştır.

Anaokulu genel temizlik ve çocuk bakımı görevlisi için kura ile belirlenen asil adaylar ve öncelik hakkına sahip olarak başvuruda bulunan adaylara 18.07.2016 Pazartesi günü saat 13.30’ da Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda sözlü sınav yapılacaktır. Adaylarımızın İlköğretim veya lise diploması aslı veya noter onaylı sureti ile Nüfus cüzdanlarının asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

III Nolu Konukevi genel temizlik görevlisi için kura ile belirlenen asil adaylar ve öncelik hakkına sahip olarak başvuruda bulunan adaylara 18.07.2016 Pazartesi günü saat 10.00’ da Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda sözlü sınav yapılacaktır. Adaylarımızın İlköğretim veya lise diploması aslı veya noter onaylı sureti ile Nüfus cüzdanlarının asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Tüm Adaylarımızın sınav saatinden 30 dakika önce sınav yerinde bulunmaları gerekmektedir.

ASILLAR

• 1- BAHRİ YENER