Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya İllerindeki Üniversitelerden Özel Öğrenci Kabulü

Üniversitemizin de depremden etkilenmiş olması, hastanemizin ve bazı eğitim binalarımızın hasarlı olması sebebiyle özel öğrencilik süreçlerinde değişiklikler olabilecektir. Bu sebepten dolayı güncel gelişmeler ile ilgili bu duyurunun düzenli olarak takip edilmesi gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulunun 07.09.2023 tarih ve 60024 sayılı “Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerindeki öğrencilerin özel öğrencilik işlemleri” konulu yazısı ile Ek-1’de belirtilen Üniversitelerin öğrenciler kayıtlı oldukları programla eşdeğer ve öğretim dili aynı programın Üniversitemizde bulunması durumunda özel öğrencilik başvurusu yapabileceklerdir.

Belirtilen koşulları sağlayan öğrencilerin 22 Eylül 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili programın bağlı olduğu birime (Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Konservatuar, Meslek Yüksekokulu) şahsen başvurmaları esastır.

Başvuru Dilekçeleri

Özel Öğrencilik Dilekçe

Öğretmenlik Uygulaması Özel Öğrencilik Dilekçe

Önemli Not: Çukurova Üniversitesinde Özel Öğrenci olarak kabul edilen öğrencilerin kendi üniversitelerine durumlarını bildirmeleri, almaları gereken derslerin içeriklerinin Çukurova Üniversitesi ile uyumunu kontrol etmeleri ve varsa kendi üniversitesinin belirlemiş olabileceği diğer süreçleri takip etmeleri esastır.

Yukarıda anılan işlemler ile ilgili öğrencinin eksik yapmış olabileceği işlemler sonucunda yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluktan Çukurova Üniversitesi sorumlu tutulamaz.

Ek-1

Adıyaman Üniversitesi