İlanlar

GA24

**GEMİ ADAMI

(Usta Gemici)

1.         En az "Usta Gemici" yeterliliğine sahip olmak.

2.         Temel STCW belgelerine sahip olmak.

3.         En az ilköğretim mezunu olmak.

4.      Küçük ölçekli balıkçılık operasyonlarında deneyimli olmalıdır. Bu kapsamda uzatma ağı atılıp toplanması, paraketa serilmesi ve toplanması, ığrıp çekilmesi operasyonlarını yapabilmelidir.

5.     Av araçları yapımı ve donamı konusunda deneyimli olmalıdır. Bu kapsamda uzatma ağ donatabilmeli, ağ tamiri işlemlerini yapabilmeli, paraketa takımını donatarak hazır hale getirebilmelidir.

6. Karataş ve Yumurtalık bölgesindeki balıkçılık sahalarını iyi tanımalıdır. Bölgenin taban yapısını (kumluk, kayalık gibi) ve derinlik değişimlerini bilmelidir.

7.  Ağ toplama tamburu ve trol vinci gibi balıkçı gemilerinin donanımı içerisinde yer alan ekipmanları kullanabilmelidir.

GA24 Sıra Numarasında bulunan Gemi Adamı pozisyonuna Başvuru sayısının pozisyon sayısından fazla olması nedeniyle 07.10.2022 Cuma günü saat 14:00’de Karataş Balıkçı Barınağı Liman Başkanlığı önünde sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Ekli Listede durumu uygun bulunan adayların anılan gün ve saatte hazır bulunması gerekmektedir.

*Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Gemi Adamı Liste İçin Tıklayınız.